Kennismakingsworkshop 16 maart 2019

 

478325b4-eb97-4d12-ab20-9fc217f106f1

Op zaterdag 16 maart 2019 organiseren wij een  kennismakingsworkshop. Tijdens deze dag kun je proeven van onze communicatietraining waarbij je gebruik maakt van je lichaam en stem.

Samen met jou bundelen wij onze expertise en ervaring voor:

  • Presenteren
  • Communicatie in teamverband
  • 1-1 gesprekken
  • Empathische gesprekken
  • Slecht nieuwsgesprekken
  • En vele andere casussen
Werkwijze

We vertrekken vanuit situaties die voor jou herkenbaar zijn. Hierbij kijken we naar de reeds aanwezige kwaliteiten, waarbij jouw eigen bewustwording en inbreng wordt gestimuleerd. Je komt terecht in een positie waarbij je zelf inzichten verwerft: door gewaarwordingen in je lichaam en stem in de voor jou betreffende situatie. Het doel is om deze tools zelfstandig toe te passen in de dagelijkse praktijk.

Voorbeelden van werkvormen:

  • Simulaties
  • Lichamelijke gewaarwordingen op het vlak van adem en stem
  • Theateropstellingen in de ruimte
  • Observatieopdrachten

Wij creëren werkwijzen die passen bij de specifieke noden van de doelgroep.

Doelgroep

We staan open voor alle doelgroepen: managers, directieleden, personeelsleden, artsen, studenten, … We hebben ervaring met o.a. volwassenen uit de bedrijfswereld, het onderwijs, de (para)medische sector, studenten secundair en hoger onderwijs, acteurs en zangers.

Docenten

Ruud Horrichs (theatermaker/-coach)

“Naast de ervaring in het maken van theatervoorstellingen, heb ik vele mijlen afgelegd als docent en coach bij verschillende doelgroepen: o.a. professionele acteurs, jongeren, ouderen en gedetineerden. Het stimuleren van kwetsbaarheid, die wordt ingezet in een creatieproces, is mijn grootste kwaliteit. Dat levert vertrouwen op die steeds leidt naar een sterke communicatie en een flinke portie creativiteit.”

Gert Leunen (logopedist/stemcoach)

“Het ‘lichaamsbewuste spreken’ werd een fascinatie die ik op verschillende niveaus in mijn dagelijks leven kan toepassen. Het veranderde ook mijn visie en aanpak tijdens stemcoaching en logopedische behandeling. Ik probeer cliënten steeds in een ervaring te plaatsen waardoor ze zelf inzichten verwerven. Stap voor stap creëren we ruimte om het spreken bewuster en vrijer te maken.”

Praktische informatie

Datum: zaterdag 16 maart 2018

Tijdstip: 13u00 – 16u00

Prijs: 50€ per deelnemer

Aantal deelnemers: max. 12

Locatie: centrum Hasselt (wordt later bekend)

Aanmelden

Meld je aan via onderstaand contactformulier. Zodra jouw gegevens zijn verwerkt, ontvang je een bevestigingsmail met de betalingsgegevens.

* Dit veld is verplicht.